Привітання від Комітету працівників дипломатичної служби України

Комітет
21 грудня 2023, 12:54

 

Шановні працівники дипломатичної служби України!

 

Від імені Комітету Верховної Ради України з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва та від себе особисто вітаю з Днем працівників дипломатичної служби України.

В нелегких умовах триваючої повномасштабної агресії російської федерації проти України ви ефективно, з честю і гідністю бороните Українську державу на дипломатичному фронті. Завдяки в тому числі вашій практично цілодобовій роботі весь цивілізований світ продовжує підтримувати Україну в її справедливій боротьбі, надаючи широку воєнну, гуманітарну, фінансову та інші види допомоги, а також підтримує нас політично.

Навіть у часи кривавої війни українська дипломатія продовжує впевнено просувати Україну на шляху до конституційно закріпленої зовнішньополітичної стратегічної цілі – членства в Європейському Союзі та НАТО. Черговим здобутком у цьому процесі стало нещодавнє рішення Ради Європейського Союзу щодо початку переговорів з Україною про вступ до ЄС.

Шановні друзі та колеги, у цей святковий для вас день щиро бажаю Вам здоров’я, щастя, натхнення і нових звершень у вашій надзвичайно важливій роботі на користь нашої держави та її громадян, перш за все, у справі наближення нашої Перемоги.

У свою чергу хочу запевнити Вас в тому, що Комітет Верховної Ради України з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва і надалі надаватиме пріоритетного значення питанням міжнародних зв’язків України, розвитку дипломатичної служби нашої держави та законодавчого забезпечення її діяльності.

 

 

Голова Комітету

Олександр МЕРЕЖКО