Порядок денний засідання Комітету 22.02.2023

21 лютого 2023, 16:19

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання Комітет Верховної Ради України з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва

22 лютого 2023 року   о 12:00

Онлайн-засідання

 

1.       Про проект Постанови про Звернення Верховної Ради України до національних парламентів держав-учасниць першого Парламентського саміту Кримської платформи з нагоди 9-ої річниці спроби анексії та тимчасової окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя російською федерацією щодо консолідації дій, спрямованих на подальший спротив окупації півострова та подолання наслідків такої окупації після її припинення (р. № 9035, н.д.  Стефанчук Руслан Олексійович та ін.).

 

2.       Про проект Закону про зупинення у відносинах України з Російською Федерацією та Республікою Білорусь дії Угоди про співробітництво в галузі трудової міграції та соціального захисту трудящих-мігрантів та Протоколу про внесення змін і доповнень до Угоди про співробітництво в галузі трудової міграції та соціального захисту трудящих-мігрантів від 15 квітня 1994 року (р. № 0184, КМУ).

3.       Про проект Закону про денонсацію Договору між Україною та Російською Федерацією про співробітництво у використанні Азовського моря і Керченської протоки  (р. № 0182, н.д. Клименко Юлія Леонідівна та ін.)

 

4.       Про проект Закону про вихід з Угоди про створення Чорноморської Групи Військово-Морського Співробітництва від 2 квітня 2001 року (р. № 0183, н.д. Клименко Юлія Леонідівна та ін.).

 

5.       Про інформацію новопризначеного Надзвичайного і Повноважного Посла України в Республіці Болгарія Ілащук О.К про стан і майбутній розвиток співробітництва між Україною та Болгарією і перспективи розвитку міжпарламентського співробітництва в 2023 році.

6.       Про внесення змін до складу Української частини міжпарламентської асамблеї Верховної Ради України, Сейму Литовської Республіки та Сейму і Сенату Республіки Польща.

7.       Про запрошення групи жінок-парламентаріїв Верховної Ради України відвідати Польщу у березні 2023 року.

8.       Про візит делегації Верховної Ради України до Австралії.