Порядок денний засідання Комітету 08.02.2023

07 лютого 2023, 16:15

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання Комітет Верховної Ради України з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва

8 лютого 2023 року   о 12:00

Онлайн-засідання

 

 

1.      Про стан відносин України з державами Південного Кавказу.

2. Про проект Закону про зупинення у відносинах України з Російською Федерацією та Республікою Білорусь дії Угоди про співробітництво в галузі трудової міграції та соціального захисту трудящих-мігрантів та Протоколу про внесення змін і доповнень до Угоди про співробітництво в галузі трудової міграції та соціального захисту трудящих-мігрантів від 15 квітня 1994 року (р.  №  0184, КМУ)

 3. Про проект Закону про вихід з Угоди про проведення узгодженої політики у визначенні транспортних тарифів (р. № 0185, КМУ).

 4. Про пріоритети діяльності депутатських груп та постійних делегацій Верховної Ради України з міжпарламентських зв'язків з іноземними країнами в умовах повномасштабної агресії рф проти України.

 5. Інформація новопризначеного Посла України в Болгарії О.К. Ілащук про стан і майбутній розвиток співробітництва між Україною та Болгарією і перспективи розвитку міжпарламентського співробітництва в 2023 році.

 6. Про лист керівника депутатської групи з міжпарламентських зв’язків Верховної Ради України з Швейцарською Конфедерацією В.Воронова стосовно підписання меморандуму між Верховною Радою України та Національною радою Федеральних зборів Швейцарської Конфедерації.

 7. Про внесення змін до складу постійних делегацій Верховної Ради України ОБСЄ та ПАЧЕС.

 8. Про інформацію Голови Комітету О.Мережка щодо відрядження до Сполучених Штатів Америки.