ЗВЕРНЕННЯ ГОЛОВИ ТА ЧЛЕНІВ КОМІТЕТУ ДО КОМІТЕТІВ У ЗАКОРДОННИХ СПРАВАХ ПАРЛАМЕНТІВ ДЕРЖАВ-ЧЛЕНІВ ОРГАНІЗАЦІЇ ОБ’ЄДНАНИХ НАЦІЙ

10 жовтня 2022, 19:35

 

Вранці 10 жовтня 2022 року держава-терорист завдала масованого і цілеспрямованого ракетного удару по цивільним об’єктам, приватним будинкам, освітнім закладам і мирним громадянам Києва та інших містах України. Кількість вбитих і поранених серед цивільного населення постійно зростає. Пошкоджено багато об’єктів енергетичної інфраструктури для завдання більших страждань мирному населенню. Більшість цілей є об'єктами енергетичної інфраструктири та частина регіонів України знеструмлена. Такі дії держава-терориста підривають енергетичну безпеку всієї Європи та критичного експорту енергетики до сусідніх держав. Ця підступна атака є продовженням політики геноциду народу України, який російська федерація вчиняє відкрито і в масових масштабах. Сьогоднішній напад є чи не найпотужнішим з початку широкомасштабного вторгнення, яке розпочав проти України кремлівський диктатор.


Рашистські нелюди вочевидь взяли за приклад геноцидну політику фашистської Німеччини, керівництво якої у роки Другої світової війни намагались «остаточно вирішити єврейське питання». Таку ж саму риторику взяли на озброєння й представники офіційної влади кривавої росії, її парламенту, відомі культурні діячі, пропагандисти засобів масової інформації держави-терориста, які відкрито заявляють на газетних шпальтах, по радіо і на центральних федеральних каналах про задачу «остаточного вирішення українського питання». На жаль наполегливе промивання мізків росіян кремлівською пропагандистською машиною призвело до того, що більшість населення росії рішуче підтримує таку політику.

У зв’язку з варварською повітряною атакаю 10 жовтня 2022 року звертаємося до всіх держав світу з проханням засудити політику геноциду народу України, що її проводить держава-терорист - російська федерація, негайно припинити дипломатичні, політичні, економічні й будь-які інші відносини зі злочинним режимом. Закликаємо вжити усіх можливих кроків для максимального посилення тиску на агресора з метою унеможливлення продовження ним безкарних вбивств мирного населення України, продовження ядерного та енергетичного шантажу демократичних держав світу.

Керована кривавим міжнародним терористом путіним росія є раковою пухлиною на тілі Європи, яка намагається пустити свої хворобливі метастази по всьому демократичному світі. Наш обов’язок разом убезпечити цивілізований світ від російської зарази.