Протокол засідання Комітету №103

27 червня 2022, 14:49

Протокол №103

від 22.06.2022

В режимі відеоконференції, о 12.00

 

 

Комітету з питань зовнішньої політики та

міжпарламентського співробітництва

 

 

Головував: Голова Комітету Мережко О.О.

 

Присутні: Бардіна М.О., Бобровська С.А., Ананченко М.О.,

Руденко О.С., Хоменко О.В., Геращенко І.В, Іонова М.М.,

Юраш С.А.,  Яременко Б.В.

 

Відсутні:. Немиря Г.М. (відрядження), Льовочкіна Ю.В.,

Шараськін А.А., Ясько Є.О. (лікарняний).

 

 

Порядок денний засідання Комітету:

 

1.               Про візит народних депутатів України Д.Арахамії, Г.Янченко, В.Безгіна, до м.Лугано (Швейцарська Конфедерація) у період з 2  по 8 липня 2022 року з метою участі в Міжнародній конференції з питань відновлення України.

 

2.               Про візит народного депутата України О.Дануци до м.Гаага (Королівство Нідерланди) у період з 29 червня по 2 липня 2022 року з метою участі у конференції, присвяченій 20-річчю набуття чинності Римського статуту – «Міжнародний кримінальний суд 20: Роздуми про минуле, сьогодення та майбутнє».

 

СЛУХАЛИ: Про затвердження порядку денного засідання Комітету.

Виступив: Мережко О.О.

 

УХВАЛИЛИ: Затвердити запропонований порядок денний засідання Комітету.

Результати голосування: одноголосно.

 

 

1. СЛУХАЛИ: Про візит народних депутатів України Д.Арахамії, Г.Янченко, В.Безгіна до м. Лугано (Швейцарська Конфедерація) у період з 2  по 8 липня 2022 року з метою участі в Міжнародній конференції з питань відновлення України.

Виступив: Мережко О.О.

 

УХВАЛИЛИ: Підтримати візит народних депутатів України Д.Арахамії, Г.Янченко, В.Безгіна до м. Лугано (Швейцарська Конфедерація) у період з 2  по 8 липня 2022 року з метою участі в Міжнародній конференції з питань відновлення України у запропонованому у листі форматі без залучення коштів Верховної Ради України.

Результати голосування: одноголосно.

 

 

2. СЛУХАЛИ: Про візит народного депутата України О.Дануци до м.Гаага (Королівство Нідерланди) у період з 29 червня по 2 липня 2022 року з метою участі у конференції, присвяченій 20-річчю набуття чинності Римського статуту – «Міжнародний кримінальний суд 20: Роздуми про минуле, сьогодення та майбутнє».

Виступив: Мережко О.О.

 

УХВАЛИЛИ: Підтримати візит народного депутата України О.Дануци до м.Гаага (Королівство Нідерланди) у період з 29 червня по 2 липня 2022 року з метою участі у конференції, присвяченій 20-річчю набуття чинності Римського статуту – «Міжнародний кримінальний суд 20: Роздуми про минуле, сьогодення та майбутнє» у запропонованому у листі форматі без залучення коштів Верховної Ради України.

Результати голосування: одноголосно.

 

 

Голова Комітету                                                                                          О.МЕРЕЖКО

 

 

 

Секретар Комітету                                                                          С.БОБРОВСЬКА