Зустріч членів Комітету з Головою делегації Об`єднаного Королівства Великої Британії та Північної Ірландії в Парламентській асамблеї Ради Європи Роджером Гейлом

05 листопада 2019, 17:00

5 листопада 2019 року члени Комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва провели зустріч з Головою делегації Сполученого Королівства у ПАРЄ Р.Гейлом.

В ході зустрічі було обговорено внутрішньополітичну ситуацію в Україні та Великій Британії, актуальні питання українсько-британських відносин, шляхи до посилення міжпарламентського співробітництва, зокрема взаємодії парламентських делегацій у Парламентській Асамблеї Ради Європи.

Серед іншого, сторони обмінялися думками щодо ситуації, яка склалася в ПАРЄ у зв’язку з поверненням російської парламентської делегації до Асамблеї.

У зустрічі взяли участь Святослав Юраш, голова підкомітету з питань зв’язків і захисту прав та інтересів українців за кордоном, Єлизавета Ясько,
голова підкомітету з питань міжпарламентського співробітництва, двосторонніх та багатосторонніх відносин, Ольга Руденко, народний депутат України, член Комітету.