Протокол №136

від 02.12.2022

 

В режимі відеоконференції о 10.00

 

 

Головував: Голова Комітету Мережко О.О.

 

Присутні: Немиря Г.М., Бардіна М.О., Копиленко О.Л., Шараськін А.А., Геращенко І.В., Іонова М.М., Ясько Є.О., Юраш С.А.,

 

Відсутні: Руденко О.С., Яременко Б.В.

 

Порядок денний та запрошені на засідання Комітету:

 

1. Про візит делегації депутатської групи Верховної Ради України до м. Таллінн (Естонська Республіка) у період з 4 по 10 грудня 2022 року з метою участі у Другому форумі щодо відновлення Житомирської області.

2. Про візит народного депутата України В.Ар'єва до м. Вашингтон (США) у період з 6 по 7 грудня 2022 року з метою участі в роботі форуму на панелі "Війна в Україні".

 

СЛУХАЛИ: Про затвердження порядку денного засідання Комітету.

Виступили: Мережко О.О., Бардіна М.О.

 

УХВАЛИЛИ: Затвердити запропонований порядок денний засідання Комітету та підтримати пропозицію Голови Комітету О.Мережка про включення до порядку денного питання про відрядження народних депутатів України Є. Богуцької, Я. Юрчишина, С. Кальченка, Л. Білозір, М.  Величковича, В. Подгорної та С. Кострійчука до м. Варшава (Республіка Польща) у період з 7 по 10 грудня 2022 року з метою участі у робочій групі для проведення консультацій щодо основних висновків та рекомендацій «Спільного висновку БДІПЛ та Венеціанської комісії щодо проекту Закону про політичні партії України».

Результати голосування: одноголосно.

 

 

1. СЛУХАЛИ: Про візит делегації депутатської групи Верховної Ради України до м. Таллінн (Естонська Республіка) у період з 4 по 10 грудня 2022 року з метою участі у Другому форумі щодо відновлення Житомирської області

Виступили: Мережко О.О., Бардіна М.О.

Народний депутат України  М. Бардіна зазначила, що не братиме участі у візиті делегації до м. Таллінн (Естонська Республіка) у період з 4 по 10 грудня 2022 року.

 

УХВАЛИЛИ: Підтримати візит делегації депутатської групи Верховної Ради України до м. Таллінн (Естонська Республіка) у період з 4 по 10 грудня 2022 року у запропонованому у листі складі та форматі без залучення коштів Верховної Ради України.

Результати голосування:

«за» - 8;

«проти» - 0;

«утримався» - 0.

 

2. СЛУХАЛИ: Про візит народного депутата України В.Ар'єва до м.  Вашингтон (США) у період з 6 по 7 грудня 2022 року з метою участі в роботі форуму на панелі "Війна в Україні"

Виступили: Мережко О.О., Копиленко О.Л.

 

УХВАЛИЛИ: Підтримати візит народного депутата України В. Ар’єва до м.  Вашингтон (США) у період з 6 по 7 грудня 2022 року у запропонованому у листі форматі без залучення коштів Верховної Ради України.

Результати голосування:

«за» - 9;

«проти» - 0;

«утримався» - 0.

 

 

3. СЛУХАЛИ: Про відрядження народних депутатів України Є. Богуцької, Я. Юрчишина, С. Кальченка, Л. Білозір, М.  Величковича, В. Подгорної та С. Кострійчука до м. Варшава (Республіка Польща) у період з 7 по 10 грудня 2022 року з метою участі у робочій групі для проведення консультацій щодо основних висновків та рекомендацій «Спільного висновку БДІПЛ та Венеціанської комісії щодо проекту Закону про політичні партії України».

Виступили: Мережко О.О., Мосолов Ю.О., Немиря Г.М.,

Копиленко О.Л., Ясько Є.О.

 

УХВАЛИЛИ: Підтримати візит представників Верховної Ради України Є. Богуцької, Я. Юрчишина, С. Кальченка, Л. Білозір, М.  Величковича, В. Подгорної та С. Кострійчука, Т.Стеф’юк, А.Зайцева до м.  Варшава (Республіка Польща) у період з 7 по 10 грудня 2022 року без залучення коштів Верховної Ради України та доповнити склад згаданої вище делегації кандидатурою від депутатської фракції політичної партії Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина" у Верховній Раді України дев'ятого скликання.

Результати голосування:

«за» - 7;

«проти» - 0;

«утримався» - 2.

 

 

 

Голова Комітету                                                                         О.МЕРЕЖКО

 

 

 

Секретар Комітету                                                            А.ШАРАСЬКІН

 

 

 

 

 

 

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку