Протокол№73

від 24.01.2022

 режимі відеоконференції о 14:30

 

 

 

Комітету з питань зовнішньої політики та

міжпарламентського співробітництва

 

 

Головувала: Заступник Голови Комітету Бардіна М.О.

 

Присутні: Бобровська С.А., Геращенко І.В., Іонова М.М., Руденко О.С., Хоменко О.В., Шараськін А.А., Юраш С.А., Ясько Є.О.

 

Відсутні: Мережко О.О.(відрядження), Ананченко М.О. (лікарняний), Льовочкіна Ю.В.(участь у заходах ПАРЄ), Немиря Г.М., Яременко Б.В.

 

Порядок денний та запрошені на засідання Комітету:

 

1.     Про Постанову Верховної Ради України про Звернення Верховної Ради України до  Організації Об’єднаних Націй, Європейського Парламенту, урядів та парламентів іноземних держав та парламентських асамблей міжнародних організацій стосовно неприйнятності військового шантажу відносно України з боку Російської Федерації з метою недопущення реалізації європейських та євроатлантичних прагнень України (реєстр.№6543).

 

 

1. СЛУХАЛИ: Про затвердження порядку денного засідання Комітету.

Виступила: Бардіна М.О.

 

УХВАЛИЛИ: Затвердити запропонований порядок денний засідання Комітету.

Результати голосування: одноголосно.

 

 

2. СЛУХАЛИ: Про Постанову Верховної Ради України про Звернення Верховної Ради України до Організації Об’єднаних Націй, Європейського Парламенту, урядів та парламентів іноземних держав та парламентських асамблей міжнародних організацій стосовно неприйнятності військового шантажу відносно України з боку Російської Федерації з метою недопущення реалізації європейських та євроатлантичних прагнень України (реєстр.№6543).

Виступили: Бардіна М.О., Геращенко І.В.

 

УХВАЛИЛИ: 1) Включити вказаний проект Постанови Верховної Ради України до порядку денного сьомої сесії Верховної Ради України ІХ скликання, прийняти його за основу та в цілому та схвалити відповідне Звернення.

2) Співдоповідачем на сесії Верховної Ради України із зазначеного питання визначити заступницю Голови Комітету Бардіну Марину Олегівну.

Результати голосування: одноголосно.

 

Голова Комітету                                                                                      О.МЕРЕЖКО

 

 

Секретар Комітету                                                                                  С.БОБРОВСЬКА

 

 

 
Повернутись до списку публікацій

Версія для друку