ПРОТОКОЛ  ЗАСІДАННЯ №51

від 24.12.2015 р.

 

м.Київ, вул.Грушевського,5, кулуари ВРУ

о 14.30

 

Комітету у закордонних справах

 

Головував:  Голова Комітету  Гопко Г.М.

 

Присутні: Климпуш-Цинцадзе І.О., Вовк В.І., Гузь І.В.,

                 Тарасюк Б.І., Ар’єв В.І., Присяжнюк О.А., Заліщук С.П.,

                 Луценко І.С.

 

Відсутні: Ларін С.М., Льовочкіна Ю.В.(відпустка).

 

 

Порядок денний засідання Комітету:

1. Про звернення Голови Постійної делегації Верховної Ради України у ПАРЄ В.Ар’єва щодо відрядження на Першу чергову сесію ПАРЄ 2016 року (25-29 січня,  м.Страсбург) членів та заступників членів Постійної делегації Верховної Ради України у ПАРЄ за рахунок фінансування Парламенту України.

 

 

1. СЛУХАЛИ: Про звернення Голови Постійної делегації Верховної Ради України у ПАРЄ В.Ар’єва щодо відрядження на Першу чергову сесію ПАРЄ 2016 року (25-29 січня,  м.Страсбург) членів та заступників членів Постійної делегації Верховної Ради України у ПАРЄ за рахунок фінансування Парламенту України.

 

УХВАЛИЛИ: З огляду на те, що під час Першої частини сесії ПАРЄ 2016 року відбудеться низка заходів, які матимуть важливе значення для захисту національних інтересів України, зокрема дебати щодо позбавлення делегації Російської Федерації в наступному році права голосу у ПАРЄ,  рекомендувати Голові Верховної Ради України, як виняток, відрядити за рахунок коштів Верховної Ради України на згадану вище сесію ПАРЄ   разом з членами Постійної делегації ВРУ в ПАРЄ (з 24 по 30 січня 2016 року) їх заступників, зокрема С.Власенка, В.Голуба, С.Заліщук, М.Іонової, С.Кіраля, А.Лопушанського та П. Унгуряна (з 24 по 29 січня 2016 року).

Результати голосування: одноголосно.

 

 

 

Голова Комітету                                                             Г.ГОПКО

 

Секретар Комітету                                                        О.ПРИСЯЖНЮК

 

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку