ПРОТОКОЛ  ЗАСІДАННЯ №21

від 08.04.2015 р.

 

м.Київ, вул.Грушевського,5, кулуари

 

Комітету у закордонних справах

 

 

Головував:  Голова Комітету Гопко Г.М.

 

Присутні: Климпуш-Цинцадзе І.О., Вовк В.І., Гузь І.В.,

                  Тарасюк Б.І., Присяжнюк О.А., Ар’єв В.І.,

                  Заліщук С.П., Ларін С.М., Луценко І.С., Льовочкіна Ю.В.

 

Порядок денний засідання Комітету:

1. Про лист Голови  Постійної делегації Верховної Ради України у Парламентській асамблеї  НАТО І.О.Климпуш-Цинцадзе щодо затвердження української частини Міжпарламентської ради Україна-НАТО.

2. Про лист директора Національного Демократичного Інституту в Україні Мері О’Хеген про можливість Комітету Верховної Ради України у закордонних справах виступити бенефіціаром проектів, які виконуватимуться НДІ.

 

1. СЛУХАЛИ: Про лист Голови  Постійної делегації Верховної Ради України у Парламентській асамблеї  НАТО І.О.Климпуш-Цинцадзе щодо затвердження української частини Міжпарламентської ради Україна-НАТО.

 

УХВАЛИЛИ: Підтримати пропозицію І.О.Климпуш-Цинцадзе щодо затвердження української частини Міжпарламентської ради Україна-НАТО у запропонованому складі (додається).

Результати голосування:

«за» - 9;

«проти» - 0;

«утрималось» - 2.

 

 

2. СЛУХАЛИ: Про лист директора Національного Демократичного Інституту в Україні Мері О’Хеген про можливість Комітету Верховної Ради України у закордонних справах виступити бенефіціаром проектів, які виконуватимуться НДІ.

 

УХВАЛИЛИ: 1) Підтримати пропозицію Національного Демократичного Інституту в Україні  та виступити бенефіціаром  зазначених у листі проектів.

2) Звернутись із відповідними зверненнями до Міністерства економічного розвитку і торгівлі України з метою їх реєстрації.

Результати голосування:

«за» - 10;

«проти» - 1;

«утрималось» - 0.

 

 

Голова Комітету                                                            Г.ГОПКО

 

Секретар Комітету                                                        О.ПРИСЯЖНЮК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку