ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання Комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва

 

3 червня 2022 року

в режимі відеоконференції, 12:00

 

 

1. Про візит народного депутата України Д.Разумкова до м. Люблін (Республіка Польща) у період з 5 по 8 червня 2022 року з метою участі у заході "Конгрес місцевого врядування трьох морів".

 

 

2. Про візит народного депутата України Б.Торохтія до м. Лентваріс (Литовська Республіка) у період з 2 по 9 червня 2022 року з метою вивчення умов утримання, виховання та т.і. вихованців дитячого будинку "Перлинка".

 

 

 

 

 

3. Про візит народної депутатки України А.Радіної до м. Гаага (Нідерланди) у період з 5 по 8 червня ц.р. та м. Стокгольм (Швеція) у період з 9 по 10 червня 2022 року з метою обговорення питань, пов'язаних із заявкою України на вступ до Євросоюзу.

 

 

 

4. Про візит народного депутата України М.Волинця до Сполучених Штатів Америки у період з 13 по 17 червня 2022 року з метою участі в Конгресі виробничих профспілок від Американської федерації праці.

 

 

5. Про візит народних депутатів України Ф.Веніславського, І.Герасименка, І.Копитіна до м. Гельсінкі (Республіка Фінляндія) у період з 5 по 10 червня 2022 року з метою проведення переговорів щодо постачання в Україну озброєння та військової техніки, а також проведення зустрічей щодо підтримки набуття Україною членства ЄС.

 

6. Про візит народного депутата України М.Лаби до м. Сігету-Мармацієй (Румунія) у період 6 червня 2022 року в рамках гуманітарної місії.

 

 
Повернутись до списку публікацій

Версія для друку