Порядок денний засідання Комітету 30.06.2021

25 червня 2021, 12:14

Комітет з питань зовнішньої політики та

міжпарламентського співробітництва

(вул.Садова 3а, к.833, о 14.30 )

30   червня 2021 року

 

1.               Про Проект Закону про вихід з Угоди щодо співробітництва у розвитку та використанні систем стільникового рухомого зв'язку (реєстр.№0093,КМУ).

 

2.               Про Проект Закону про вихід з Угоди про створення Міждержавного резерву біопрепаратів і інших засобів захисту тварин у державах – учасницях Співдружності Незалежних Держав(реєстр.№0103,КМУ).

 

3.               Про Проект Закону про приєднання України до Часткової угоди про створення Групи зі співробітництва у боротьбі проти зловживання наркотиками та їх незаконного обігу (Група Помпіду) (реєстр.№0114,ПУ).

 

4.               Про проект Закону про ратифікацію Рамкового договору між Урядом України та Урядом Французької Республіки щодо офіційної підтримки посилення захисту населення, територій та навколишнього природного середовища України від надзвичайних ситуацій (реєстр.№0115,КМУ).

 

5.               Про проект Закону про ратифікацію Рамкової угоди між Урядом України та Урядом Французької Республіки щодо офіційної підтримки оновлення парку вантажних електричних локомотивів акціонерного товариства "Українська залізниця" (реєстр.№0116,КМУ).

 

6.               Про проект Закону про ратифікацію Рамкового договору між Урядом України та Урядом Французької Республіки щодо офіційної підтримки проекту з покращення водопостачання у місті Києві (реєстр.№0117,КМУ).

 

7.               Про проект Закону про ратифікацію Рамкового договору між Урядом України та Урядом Французької Республіки щодо підтримки фінансування проекту з покращення постачання питної води в Луганській області (реєстр.№0118,КМУ).

 

8.               Про звернення члена Комітету А.Шараськіна щодо проведення 13 липня 2021 року міжкомітетських слухань на тему: «Державна морська політика: формування, напрямки, розвиток».

 

9.               Про міжпарламентську співпрацю.