Порядок денний засідання Комітету 02.06.2021

01 червня 2021, 12:11

 

Комітет з питань зовнішньої політики та

міжпарламентського співробітництва

(вул.Садова 3а, к.833, о 14.30 )

                                                           2    червня 2021 року

 

1.                Проект Закону про ратифікацію Протоколу про приєднання України до Угоди про заснування Консультаційного центру з питань права СОТ (реєстр.№0096,ПУ).

 

2.                Проект Закону про ратифікацію Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Молдова про повітряне сполучення (реєстр.№0097,КМУ).

 3.                Проект Закону про ратифікацію Протоколів, що стосуються зміни Конвенції про міжнародну цивільну авіацію (реєстр.№0099,ПУ).

 4.                Проект Закону про ратифікацію Угоди (у формі обміну нотами) між Урядом України та Урядом Сполучених Штатів Америки про продовження дії Угоди між Урядом України та Урядом Сполучених Штатів Америки про співробітництво у сфері науки та технологій (реєстр.№0100,КМУ).

 5.                Про стратегічне партнерство між Україною та США.

6.                Про наміри РФ провести незаконні вибори депутатів Державної Думи Російської Федерації на території тимчасово окупованих АРК та міста Севастополь у вересні 2021 року(закритий режим).

 7.                Про рекомендацій за результатами слухань Комітету Верховної Ради України з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва на тему: “Виконання Україною міжнародних зобов’язань за Конвенцією Організації Об’єднаних Націй про ліквідацію всіх форм дискримінації щодо жінок” від 08 квітня 2021 року.

 

8.                Про міжпарламентську співпрацю:

·                 Про лист Керівника групи з міжпарламентських зв’язків з Ісламською Республікою Пакистан О.Леонова щодо запрошення парламентської групи Національної Асамблеї Ісламської Республіки Пакистан здійснити візит в Україну.

·                 Про лист Співголови групи з міжпарламентських зв’язків з Королівством Іспанія О.Совгирі щодо здійснення візиту до Іспанії у період з 7 по 11 червня 2021 року.

·                 про утворення депутатських груп ВРУ з міжпарламентських зв'язків з Республікою Туркменістан та Великим Герцогством Люксембург;

·                 про зміну у керівному складі депутатської групи ВРУ з міжпарламентських зв’язків з Республікою Казахстан;

·                 про затвердження координатора з проведення організаційних зборів депутатських груп ВРУ з міжпарламентських зв’язків з Королівством Бахрейн.

 

9.                Різне.