Порядок денний засідання Комітету 17.03.2021

11 березня 2021, 14:24

Комітет з питань зовнішньої політики та

міжпарламентського співробітництва

(вул.Садова 3а, к.833, о 14.30 )

17 березня 2021 року

1.     Про політичну ситуацію в Грузії та перспективи подальшого розвитку співробітництва України та Грузії (закритий режим).

 

2.     Про проект Закону про вихід з Угоди про основні напрями співробітництва держав - учасниць Співдружності Незалежних Держав в галузі захисту прав споживачів (реєстр.№0085, КМУ).

 

3.     Про проект Закону про вихід з Угоди про співробітництво у сфері правової охорони й захисту інтелектуальної власності та створення Міждержавної ради з питань правової охорони й захисту інтелектуальної власності (реєстр.№0088, КМУ).

 

4.     Про проект Закону про приєднання України до Міжамериканської конвенції стосовно зобов'язань про утримання (реєстр.№0091, ПУ).

 

5.     Про проект Закону про ратифікацію Конвенції про угоди про вибір суду (реєстр.№0092, ПУ).

 

6.   Про затвердження рекомендацій за результатами спільних комітетських слухань комітетів Верховної Ради України з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва, з питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій у Донецькій, Луганській областях та Автономної Республіки Крим, міста Севастополя, національних меншин і міжнаціональних відносин та з питань національної безпеки, оборони та розвідки на тему: «Зовнішньополітичні аспекти деокупації АР Крим та міста Севастополь: парламентський вимір» (м. Київ, 20 січня 2021 року).

 

7.      Про міжпарламентську співпрацю.

 

8.      Різне.