Порядок денний засідання Комітету 10.12.2020

04 грудня 2020, 13:34

 

Комітет з питань зовнішньої політики та

міжпарламентського співробітництва

(вул.Садова 3а, к.833, о 14.00 )

10 грудня 2020 року

В режимі відеоконференції

 

1.               Про створення робочої групи для опрацювання проектів законодавчих актів, передбачених Річною національною програмою під егідою Комісії Україна – НАТО на 2020 рік, затвердженої Указом Президента України від 26 травня 2020 року № 203/2020 (доповідає голова підкомітету з питань законодавчого забезпечення реалізації закріпленого в Конституції України стратегічного курсу держави на набуття повноправного членства в ЄС та НАТО Комітету Верховної Ради України з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва М.Іонова).

 

2.               Про інформацію МЗС щодо стану реалізації ініціативи «Кримська платформа»      (доповідає Перша заступниця Міністра закордонних справ України Джапарова Е.А.).

 

3.               Про стан та перспективи міжпарламентської співпраці України та США відповідно до предметів відання Комітету Верховної Ради України з питань зовнішньої політики  та міжпарламентського співробітництва.

 

4.               Про інформацію щодо переговорів у рамках Тристоронньої контактної групи з мирного врегулювання ситуації на сході України та актуальні безпекові, гуманітарні та соціально-економічні питання, що обговорюються на рівні підгруп ТКГ (доповідають представники української делегації в ТКГ Мережко О.О., Третьякова Г.М., Денісова Л.Л.).

 

5.               Про інформацію щодо визнання Федеративною Республікою Німеччина  Голодомору геноцидом Українського народу (доповідає Міністерство закордонних справ України).

 

6.               Різне.