Порядок денний засідання Комітету 16.09.2020

10 вересня 2020, 13:20

 

Комітет з питань зовнішньої політики та

міжпарламентського співробітництва

(вул.Садова 3а, к.833, о 14.30 )

16 вересня 2020 року

                                                                                    

1.               Про проект Закону про вихід із Договору про проведення узгодженої антимонопольної політики (реєстр.№0053, КМУ).

2.               Про проект Закону про ратифікацію Протоколу між Урядом України та Урядом Республіки Білорусь про внесення змін до Угоди між Урядом України і Урядом Республіки Білорусь про міжнародне автомобільне сполучення від 17 грудня 1992 року (реєстр.№0060, КМУ).

3.               Про проект Закону про приєднання України до Конвенції про заснування Міжнародної організації законодавчої метрології (реєстр.№0067, ПУ).

4.               Про листи Голови депутатської групи «Довіра» О.Кулініча та Співголови депутатської групи «Партія «За майбутнє» Т.Батенка щодо внесення змін до складу Постійної делегації ВРУ в ПАРЄ.

 5.               Про активізацію співпраці між Комітетом у закордонних справах Сенату Італії та Комітетом ВРУ з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва (лист Посла України в Італійській Республіці Є.Перелигіна).

6.               Про розвиток міжпарламентського співробітництва у рамках Міжпарламентської асамблеї Асоціації країн південно-східної Азії (МА АСЕАН).

 7.               Різне:

-                  про проведення комітетських слухань на тему: «Міжнародно-правове забезпечення зовнішньої політики України в космічній сфері».