Порядок денний засідання Комітету 02.09.2020

27 серпня 2020, 13:12

Комітет з питань зовнішньої політики та

міжпарламентського співробітництва

(вул.Садова 3а, к.833, о 14.30 )

2 вересня 2020 року

                                                                                    

1.               Про актуальну ситуацію в Республіці Білорусь: загрози та виклики для України (закритий режим).

2.               Про проект Закону про ратифікацію Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Чорногорії про міжнародні автомобільні перевезення пасажирів і вантажів (реєстр.№0059,КМУ).

3.               Про проект Закону про приєднання України до Міжамериканської конвенції про взаємну допомогу в кримінальних справах та Факультативного протоколу до Міжамериканської конвенції про взаємну допомогу в кримінальних справах (реєстр.№0058,ПУ).

4.               Про проект Закону про ратифікацію Протоколу між Кабінетом Міністрів України та Урядом Держави Катар про внесення змін і доповнень до Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Держави Катар про повітряне сполучення (реєстр.№0061,КМУ).

5.               Про проект Закону про ратифікацію Протоколу про внесення змін до Статуту Організації за демократію та економічний розвиток – ГУАМ (реєстр.№0062,ПУ).

6.               Про проект Закону про ратифікацію Угоди між Кабінетом Міністрів України і Урядом Азербайджанської Республіки про здійснення оплачуваних видів трудової діяльності членами сімей співробітників дипломатичних представництв та консульських установ (реєстр.№0066,КМУ).

7.               Про листи Голови депутатської групи «Довіра» О.Кулініча та Співголови депутатської групи «Партія «За майбутнє» Т.Батенка щодо внесення змін до складу Постійної делегації ВРУ в ПАРЄ.

8.               Про участь парламентської делегації ВРУ у роботі Генеральної Асамблеї Міжпарламентської Асамблеї Православ’я у період з 17 по 21 вересня 2020 року.

9.               Різне.