1 березня 2021 року відбулася зустріч Голови Комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва О.О.Мережка з Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Таджикистан в Україні Д.Назрізода

Комітет
02 березня 2021, 15:54

 

1 березня 2021 року Голова Комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва О.О.Мережко прийняв з візитом ввічливості Надзвичайного і Повноважного Посла Республіки Таджикистан в Україні Д.Назрізода.

В ході бесіди Голова Комітету О.Мережко привітав Посла Республіки Таджикистан в Україні Д.Назрізода із початком дипломатичної місії в Україні.

Під час зустрічі сторони обговорили питання зміцнення двостороннього співробітництва, шляхів інтенсифікації співпраці в сферах енергетики та освіти, перспектив посилення торгівельно-економічної співпраці, культурно-гуманітарного співробітництва та відкриття прямого авіасполучення.

Окрему увагу співрозмовники приділили розвитку міжпарламентського діалогу, зокрема можливості організації зустрічей між двома депутатськими групами із міжпарламентських зв’язків в режимі відеоконференції.