Порядок денний засідання Комітету 13.01.2020

10 січня 2020, 09:34

 

 

Комітет з питань зовнішньої політики та

міжпарламентського співробітництва

(вул.Садова, 3а, кімн.833, о 14.00)

 

13    січня 2020 року

 

1.      Про Проект Закону про ратифікацію Протоколу про внесення змін до Угоди між Урядом України і Урядом Республіки Сінгапур про уникнення подвійного оподаткування та запобігання податковим ухиленням стосовно податків на доходи (реєстр.№0016, КМУ).

 

2.      Про Проект Закону про ратифікацію Протоколу між Урядом України та Урядом Грузії про внесення змін до Угоди між Урядом України та Урядом Республіки Грузія про вільну торгівлю від 9 січня 1995 року (реєстр.№0017, КМУ).

 

3.      Про Проект Закону про ратифікацію Угоди про співробітництво у сфері розвитку між Урядом України та Урядом Турецької Республіки (реєстр.№0018, КМУ).

 

4.      Про Проект Закону про ратифікацію Договору між Україною та Федеративною Республікою Бразилія про взаємну правову допомогу та правові відносини у цивільних справах  (реєстр.№0020, КМУ).

 

5.      Про лист-звернення Генерального секретаря В.Савіцкі щодо подачі вірчих грамот членів та заступників Постійної делегації ВРУ в ПАРЄ з метою затвердження   повноважень української делегації.

 

6.      Про лист Голови Постійної делегації ВРУ в ПА НАТО Є.Чернєва щодо затвердження складу української частини Міжпарламентської ради Україна – НАТО.

 

7.      Про роботу Постійної делегації ВРУ у Парламентській асамблеї Організації Чорноморського економічного співробітництва.

 

8.      Про лист Голови депутатської групи «ДОВІРА» О.Кулініча щодо включення представника групи до складу Постійних делегацій ВРУ в міжнародних організаціях та внесення змін до Положення про зазначену вище делегацію.

 

9.      Про міжпарламентське співробітництво ВРУ на 2020 рік.

 

10.   Про Орієнтовний план роботи Комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва на третю сесію дев’ятого скликання ВРУ.

 

11.   Різне.