Протокол засідання Комітету №123

15 червня 2018, 11:07

Протокол №123

від 07.06.2018

  м.Київ, вул.Грушевського, кулуари, 3 поверх

                                                  о 14.15

 

Комітету у закордонних справах

 

Головував:  Голова Комітету  Гопко Г.М.

 

Присутні: Вовк В.І., Гузь І.В., Тарасюк Б.І., Ар’єв В.І.,

                  Присяжнюк О.А, Заліщук С.П.

 

Відсутні: Ларін С.М., Луценко І.С.,  Льовочкіна Ю.В. 

 

 

Порядок денний засідання Комітету:

1. Про проект Постанови про Звернення Верховної Ради України до парламентів іноземних держав, парламентських асамблей міжнародних організацій, світових лідерів та міжнародного співтовариства у зв'язку з протиправним вироком Московського міського суду у справі незаконно утримуваного в Російській Федерації громадянина України Романа Сущенка (р.№8446, н.д.А.Парубій, І.Геращенко та ін).

 

 

1. СЛУХАЛИ: Про проект Постанови про Звернення Верховної Ради України до парламентів іноземних держав, парламентських асамблей міжнародних організацій, світових лідерів та міжнародного співтовариства у зв'язку з протиправним вироком Московського міського суду у справі незаконно утримуваного в Російській Федерації громадянина України Романа Сущенка (р.№8446, н.д.А.Парубій, І.Геращенко та ін).

Виступили: Гопко Г.М., Тарасюк Б.І., Ар’єв В.І., Заліщук С.П.

 

УХВАЛИЛИ: Рекомендувати Верховній Раді України прийняти проект Постанови Верховної Ради України «Про Звернення Верховної Ради України до парламентів іноземних держав, парламентських асамблей міжнародних організацій, світових лідерів та міжнародного співтовариства у зв'язку з протиправним вироком Московського міського суду у справі незаконно утримуваного в Російській Федерації громадянина України Романа Сущенка» за основу і в цілому.

Результати голосування: одноголосно.

 

 

 

Голова Комітету                                                            Г.ГОПКО

 

 

 

Секретар Комітету                                                        О.ПРИСЯЖНЮК