Протокол засідання Комітету №115

23 березня 2018, 12:35

 

ПРОТОКОЛ  ЗАСІДАННЯ №115

від 22.03.2018 р.

 м.Грушевського,5, кулуари ВРУ

 

 Комітету у закордонних справах

 Головував:  Голова Комітету  Гопко Г.М.

 Присутні: Вовк В.І., Гузь І.В., Тарасюк Б.І.,

                  Заліщук С.П., Луценко І.С.

          

Відсутні: Присяжнюк О.А., Ар’єв В.І.(відрядження), Ларін С.М.,

                 Льовочкіна Ю.В.(відрядження).

 

 Порядок денний засідання Комітету:

 1. Проект Постанови про Заяву Верховної Ради України стосовно невизнання Україною легітимності виборів Президента Російської Федерації на тимчасово окупованих територіях України - Автономній Республіці Крим та місті Севастополь (реєстр.№8168-1, н.д.Б.Тарасюк, В.Вовк та ін).

2. Проект Постанови про Звернення Верховної Ради України до Організації Об'єднаних Націй щодо врахування окремих пропозицій при прийнятті Політичної Декларації з питань туберкульозу для Наради високого рівня з туберкульозу Генеральної Асамблеї ООН  (реєстр.№8170, н.д.С.Кіраль).

 

 1. СЛУХАЛИ: Про проект Постанови про Заяву Верховної Ради України стосовно невизнання Україною легітимності виборів Президента Російської Федерації на тимчасово окупованих територіях України - Автономній Республіці Крим та місті Севастополь.

УХВАЛИЛИ: Рекомендувати Верховній Раді України прийняти  проект Постанови Верховної Ради України «Про Заяву Верховної Ради України стосовно невизнання Україною легітимності виборів Президента Російської Федерації на тимчасово окупованих територіях України - Автономній Республіці Крим та місті Севастополь» за основу та в цілому.

Результати голосування: одноголосно.

 

2. СЛУХАЛИ: Про проект Постанови про Звернення Верховної Ради України до Організації Об'єднаних Націй щодо врахування окремих пропозицій при прийнятті Політичної Декларації з питань туберкульозу для Наради високого рівня з туберкульозу Генеральної Асамблеї ООН.

 УХВАЛИЛИ:  Рекомендувати Верховній Раді України прийняти  проект Постанови Верховної Ради України «Про Звернення Верховної Ради України до Організації Об'єднаних Націй щодо врахування окремих пропозицій при прийнятті Політичної Декларації з питань туберкульозу для Наради високого рівня з туберкульозу Генеральної Асамблеї ООН» за основу та в цілому.

Результати голосування:

«за» - 4;

«проти» - 0;

«утрималось» - 2.

 

 

Голова Комітету                                                            Г.ГОПКО

 

 Секретар Комітету                                                        О.ПРИСЯЖНЮК