Комітет з питань зовнішньої політики та

міжпарламентського співробітництва

(вул.Садова 3а, к.833, о 14.30 )

3 лютого 2021 року

1.              Про проект Закону про ратифікацію Поправки до статті 24 Статуту Організації Чорноморського Економічного Співробітництва (реєстр.№0078, ПУ).

 

2.      Про проект Закону про приєднання України до Міжамериканської конвенції про підтвердження та інформацію стосовно іноземного законодавства (реєстр.№0087, ПУ).

 

3.      Про рекомендації спільних комітетських слухань на тему: «Застосування, реалізація і моніторинг спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)».

 

4.      Про стан стратегічного партнерства та перспективи подальшого розвитку співробітництва України та США.

 

5.      Про політичну ситуацію в Грузії та Молдові за результатами парламентських та президентських виборів 2020 року та їхній вплив на стан двосторонніх відносин з Україною (лист секретаря Комітету С.Бобровської).

 

6.      Про проект звернення до Бундестагу Федеративної Республіки Німеччини щодо визнання Голодомору геноцидом українського народу (лист секретаря Комітету С.Бобровської).

 

7.      Про зміни у складі Постійної делегації ВРУ у ПА ОБСЄ (лист заступника Голови фракції політичної партії Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» С.Соболєва).

 

8.      Про міжпарламентську співпрацю.

 

 

9.      Різне.

 
Повернутись до списку публікацій

Версія для друку