Комітет з питань зовнішньої політики та

міжпарламентського співробітництва

(вул.Садова, 3а, кімн.833, о 14.30)

1 липня 2020 року

 

1.      Про Проект Закону про ратифікацію Угоди про спільне виробництво аудіовізуальних творів між Кабінетом Міністрів України та Урядом Канади (реєстр.№0040, КМУ).

2.      Про Проект Закону про ратифікацію Договору між Україною та Королівством Марокко про правову допомогу у кримінальних справах та екстрадицію (реєстр.№0041, ПУ).

3.      Про Проект Закону про ратифікацію Договору між Україною та Королівством Марокко про правову допомогу у цивільних і комерційних справах (реєстр.№0042, ПУ).

4.      Про Проект Закону про ратифікацію Договору між Україною та Королівством Марокко про передачу засуджених осіб (реєстр.№0043, ПУ).

5.      Про Проект Закону про ратифікацію Договору між Україною та Йорданським Хашимітським Королівством про передачу засуджених осіб (реєстр.№0044, ПУ).

6.      Про Проект Закону про ратифікацію Договору між Україною та Йорданським Хашимітським Королівством про взаємну правову допомогу у кримінальних справах (реєстр.№0045, ПУ).

7.      Про Проект Закону про ратифікацію Договору між Україною та Йорданським Хашимітським Королівством про видачу правопорушників (реєстр.№0046, ПУ).

8.      Про Проект Закону про ратифікацію Договору між Україною та Йорданським Хашимітським Королівством про взаємну правову допомогу у цивільних справах (реєстр.№0047, ПУ).

9.      Про інформацію голови підкомітету з питань міжпарламентського співробітництва, двосторонніх та багатосторонніх відносин Є.Ясько щодо  пріоритетів міжпарламентського співробітництва Верховної Ради України у 2020 році.

10.   Про міжпарламентську співпрацю у 2020 році:

-        про утворення депутатських груп з міжпарламентських зв'язків із Федеративною Демократичною Республікою Ефіопія та Республікою Сербія.

 

11.    Про Проект Постанови про Заяву Верховної Ради України щодо нелегітимного проведення загальноросійського голосування по поправках до Конституції Російської Федерації на тимчасово окупованій території України - в Автономної Республіки Крим та місті Севастополі» реєстр.№ 3736, НД.

 

 

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку