Комітет з питань зовнішньої політики та

міжпарламентського співробітництва

(вул.Садова, 3а, кімн.833, о 15.00)

                                                                                                                                                                                 16 жовтня 2019 року

 

 1.               Про інформацію Голови Постійної делегації ВРУ в ПА ОБСЄ Потураєва М.Р. щодо участі у роботі осінньої сесії ПА ОБСЄ (3-6 жовтня 2019 року, м.Марракеш, Королівство Марокко).

2.               Про проект Закону про ратифікацію Угоди між Урядом України та Урядом Малайзії про уникнення подвійного оподаткування та запобігання податковим ухиленням стосовно податків на доходи та Протоколу до неї (реєстр.№0002, КМУ).

 3.               Про інформацію щодо відрядження Голови Постійної делегації ВРУ в ПАРЄ Є.Ясько до м.Страсбург ( за наслідками проведених консультацій з партнерами по ПАРЄ у жовтні 2019 року).

 4.               Про внесення змін до персонального складу Постійної делегації ВРУ у ПАЧЕС (подання співголови депутатської фракції Політичної партії «Європейська солідарність» А.Герасимова).

 5.               Про створення депутатських груп з міжпарламентських зв’язків з іноземними країнами.

 6.               Про участь Голови Комітету Б.Яременка у Галіфакському міжнародному безпековому форумі (22-24 листопада 2019 року, Канада).

 7.               Про виїзне засідання Комітету у Херсонську область (лист Голови Херсонської ОДА Ю.Гусєва).

 8.               Про Орієнтовний план роботи Комітету протягом другої сесії ВРУ 9 скликання.

 9.               Про визначення кандидатури на посаду члена наглядової ради приватного акціонерного товариства «Експортно-кредитне агентство», затвердженого постановою КМУ від 7 лютого 2018 року № 65 «Питання утворення Експортно-кредитного агентства».

10.            Різне.

 

 
Повернутись до списку публікацій

Версія для друку